На російського бізнесмена Яна Абрамова, який є чоловіком співачки Алсу, і який володіє ЗАТ "ТАТ-Плаза", провідним кредитно-фінансову діяльність, подала в суд мерія Москви. Виявилося, що компанія бізнесмена заборгувала Департаменту майна столиці за одну з будівель в центрі столиці, пише starhit.ru.

Компанія Яна Абрамова "ТАТ-Плаза" має у володінні історичний особняк на вулиці Велика Татарська, 15. З'ясувалося, що у Департаменту майна Москви є фінансові претензії саме до цієї будівлі. Мова йде про заборгованості в 266 тисяч рублів. Щоб стягнути борг, мерія російської столиці подала позов проти Абрамова. Як пишуть російські видання, історичний особняк в центрі Москви зараз знаходиться на реконструкції, жодна організація в ньому тепер не працює. Варто також відзначити, що Ян Абрамов веде досить багатогранну підприємницьку діяльність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкрито фатальний зв'язок між покійною Началовою і скандальною Алсу.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алсу зізналася у мерзенному підкупі заради перемоги дочки.

Також портал "Знай.ua" писав, що навколо Пугачової назріває страшний скандал – буде гірше, ніж з донькою Алсу.