Відомий російський музикант, фронтмен "Ленінграда" і новоспечений політик Сергій Шнуров заявив, що хворий коронавірусом. Про це повідомляють російські ЗМІ. Більш того, за словами музиканта, найбільше він хотів би вломитися на засідання Держдуми і "поплювати на всіх" там. Проте в соцмережах вирішили, що артист вирішив "хайпонути", адже незабаром він заявив, що це був жарт.

"Так вміло Шнурів не хайпив з моменту легендарного "відходу зі сцени". Спочатку він опинився на всіх новинних сайтах, "захворівши" вірусом, від якого помирають тисячі людей по всьому світу, потім – з спростуванням, заявивши, що це був просто жарт. Цікаво, зацінили б такий "прикол" фанати "Ленінграда", лежать зараз під ШВЛ?", - пише телеграм-канал Super.ru.

Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя
Сергій Шнуров, скрін з інтерв'ю ВДудя

Зазначимо, що за останніми даними, в Росії зареєстровано 24 490 хворих коронавірусом, 198 осіб померли, майже дві тисячі вилікувались.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у скандаліста Жириновського з'явився конкурент, у політику пре ворог Волочкової.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Шнурова пробило на одкровення через Зеленського з Путіним.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Росії Шнуров і зірка "Голосу" потрапили в гучний скандал, помацала на очах у тисяч глядачів.