Відома американська комедійна акторка Емі Шумер приголомшила публіку своїм вчинком. Виявилося, що зірка вирішила змінити ім'я свого однорічного сина. І це неспроста – в якийсь момент батьки малюка Емі Шумер і Кріс Фішер зрозуміли, що ім'я їх дитини співзвучно зі словом "геніталії" (генітальний – англ.). А звали хлопчика Джин Еттелл (Gene Attell).

"Друзі, ви знаєте, що ми офіційно змінили назву нашому синові Джину? Тепер його звуть Джин Девід Фішер. Раніше його другим ім'ям було Еттелл, але ми з чоловіком зрозуміли, що випадково назвали сина генітальним", - поділилася Шумер під час запису інтернет-проєкту "3 Girls, 1 Keith". Не обійшлося і без жартів – в Instagram Емі у своєму комедійному стилі обіграла цю ситуацію. Актриса опублікувала фотографію, на якій позує з чоловіком і підписала її так: "Ох, як ніби ти ніколи не називав свою дитину генітальною тріщиною".

Зазначимо, що 38-річна Шумер народила первістка 5 травня 2019 року. Жінка подарувала чоловікові, відомому американському шеф-кухарю Крісу Фішеру сина. А що стосується імені дитини, то Емі зізналася, що це і справді була випадковість, але тепер вони все виправили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, на карантині з дітьми – топ-13 зіркових сімей, які виховують близнюків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Сексу у великому місті" вперше розкрила подробиці зміни статі своєї дитини.

Також портал "Знай.ua" писав, що в сім'ї Кейт Міддлтон скоро поповнення, щаслива пара поділилася подробицями.