Відомий український співак Віталій Козловський заінтригував фанаток новою публікацією про кохання. Романтичне фото з'явилося в Instagram.

"Любов занадто небезпечна, щоб в неї грати, але і занадто чудова, щоб від неї відмовитись…", - пише Козловський.

Фанати не пройшли повз публікації і відзначили не тільки гарне фото, але навіть одяг співака.

"Треба так грати, щоб гра стала реальністю", " Не треба грати, треба кохати❤️", " Вам пасує зелений колір. КРАСЕНЬ!", "Ого як романтично😍", "Дуже гарне фото😍😍", " Золоті слова, написані Віталій! Ти відмінно виглядаєш фото клас", "Зачотна кофта, тобі личить", "Шо, знову закохався❤️", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Віталій Козловський довгий час після розриву з Раминой ніяк не коментував своє особисте життя. Шанувальники почали підозрювати, що у нього з'явилася коханка і артист, нарешті, зізнався, що у нього є кохана дівчина, з якою він хоче прожити все життя.

Козловський розповів, що перебуває у відносинах зі своїм концертним директором Юлією Бакуменко. Виконавець все частіше публікував фотографії, де вони з Юлією на відпочинку або відвідують які-небудь заходи. Тим не менш, він довго не зізнавався, що за цим стоїть щось більше, ніж суто робочі та дружні відносини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, щасливий Віталій Козловський показав рідкісне фото з батьком.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський вивів з тіні службовий роман.

Також Знай. ua писав, що голий Віталій Козловський прикрив "сором" лише капелюхом і згадав про Рамине.