Дружина Влада Топалова та екс-ведуча програми “Орел і Решка” Регіна Тодоренко придумала спосіб підтримати людей, які “перестали вірити в диво”. Зірка опублікувала пост, в якому оголосила про розіграш двох мільйонів рублів.

“У найближчі дні хтось із вас забере 2 000. 000 рублів! Беруть участь всі міста і країни. Ми готові поділити ці гроші між вами, щоб максимально збільшити шанси на перемогу”.

Регіна уточнила, що від учасників вимагається лише підписатися на друзів Регіни в розділі “підписки” (їх 25) і бути активними. "УДАЧІ! І БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!!! Починаючи із завтрашнього дня наша крутєйша команда блогерів в прямому ефірі почне роздавати гроші!

Просто будь активний, будемо вибирати серед лайків та коментарів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Абсолютно рандомно і у вас на очах”, — потішила фанів Тодоренко. Блогерів, на яких вона рекомендує підписатися, артистка назвала “найнадійнішими” і уточнила, що вони не підведуть.

Свій пост Регіна супроводила милою домашньої фотографією, де вона стоїть на кухні, а Влад Топалов зі смішним виразом обличчя притискається до неї ззаду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.