Голлівудська актриса і найкрасивіша жінка в світі, Анджеліна Джолі, розповіла про те, як змирилася зі вселенської несправедливості.
Для численних таблоїдів вже не секрет нестабільний психічний стан знаменитості. Кілька разів Джолі лікувалася від депресії і нервових зривів, приймала антидепресанти і заспокійливе. Сама зірка зізнавалася, що коли вона починала благодійну діяльність, то її часто "накривало" жорстокістю й несправедливістю світу.
Одного разу вона зустріла бабусю, яка їй сказала:
"Мені не потрібні твої сльози, мені потрібна твоя допомога".
Зі слів цієї літньої жінки для Енджі почалася нова ера — вона стала сильнішою і морально витривалішими, і більше не плаче за вселенської несправедливості.

Тату Анджеліни Джолі
Тату Анджеліни Джолі, Фото: Обои для рабочего стола

Нагадаємо, що 13-річна рідна дочка Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила назву і стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, незважаючи на скандальне розлучення, продовжують залишатися бізнес-партнерами.

Також портал Знай.uа писав, що Пітт зачепив Джолі за живе під час виступу на SAG Awards: "Наговорив багато зайвого".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще