Пасха – найсвітліше свято року, а у важкий карантинний час йому приділяється подвійне значення. Тому зірки намагаються провести воскресіння Христове як можна цікавіше. Наприклад, Віра Кекелія має намір провести свято з дотриманням всіх сімейних традицій. Особливо це цікаво тому, що сім'я у Віри – українсько-грузинська.

Кекелія розповіла, що будь-свято для їх сім'ї проходить з стравами української та грузинської кухні. Великдень – не виняток. На столі обов'язково буде курка, запечена цілком. Також свято неможливий без цієї грузинської мамалиги з сулугуні, ну і звичайно ж аджика. Без цього грузинського соусу в сім'ї Кекелии не обходиться жодне свято. В якості десерту буде великий пасхальний пиріг.

Також Кекелія розповіла, що одна з головних традицій для них – святкування Великодня з батьками в селі. Однак у цьому році доведеться обійтися без неї. В карантинний час Віра намагається не виходити з дому. Тому в цьому році родина Кекелія привітає батьків по відеозв'язку. Світле свято вони відзначать в тісному колі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.