Артистка "Жіночого Кварталу" та Київського національного Молодого театру Анастасія Євтушенко поділилася своїми думками про ситуацію, в якій опинилися українці та жителі багатьох інших країн. Пандемія коронавірусу та карантин поставили "на паузу" все людство. Є безліч негативних наслідків такого ходу подій, але й чимало позитивних.

Про переваги домашньої ізоляції Настя й розповіла Знай.uа.

Анастасія Євтушенко, фото з особистого архіву артистки Жіночого Кварталу
Анастасія Євтушенко, фото з особистого архіву артистки Жіночого Кварталу

"Тут, звичайно, радників багато, але одне можу сказати - цей час даний людству не просто так, і кожен житель Землі має винести з цього урок. Просто змиритися і прийняти, що ми не можемо нічого змінити - значить, треба прийняти ці непрості правила життя і спробувати вчитися жити по-новому і по-іншому. Це колосальна робота над собою, яку всім варто пройти і отримати безцінний досвід", - зазначила артистка.

Євтушенко акцентувала на тому, що зараз такий час, коли потрібно бути готовим до всього.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Потрібно розуміти, що всі матеріальні блага, якими ми користуємося в повсякденному житті, не врятують нікого і ніколи. Значить, є щось важливіше вічного поспіху в гонитві за щастям. Отже, щастя - просто жити. І, звичайно, головна моя порада - ні за яких обставин не переставайте любити, чому я сама вчуся. Любіть тих, хто поруч, тих, хто далеко, тих, кого навіть не знаєте. Адже любов все перемагає!" - впевнена актриса.

Анастасія Євтушенко третя зліва направо, фото: Жіночий Квартал
Анастасія Євтушенко третя зліва направо, фото: Жіночий Квартал

Також вона розповіла, як проводить свої дні в домашній ізоляції.

"Прибирання, прання, готування… щодня йога і трохи силового спорту. Змушую себе читати і багато спостерігаю за навколишнім світом. В цей час, як ніколи стало ясно, над чим в собі треба працювати, що потрібно змінити. В собі відкрила шеф-кухаря дитячої їдальні - навчилася готувати з любов'ю", - поділилася Настя.

При цьому вона додала, що за час карантину не поправилася, тому що тримає себе у формі і багато не їсть завдяки силі волі.

Анастасія Євтушенко, фото: Instagram Жіночого Кварталу
Анастасія Євтушенко, фото: Instagram Жіночого Кварталу

Вона розповіла, що зараз піднімають їй настрій найбанальніші речі: "Думки про те, що це закінчиться. І, звичайно, любов. Просто подивитися у вікно. Побачити, що весна. Все одно й це пройде, і треба буде роздягатися до літа".

Крім того, Євтушенко зізналася, що частіше почала читати Біблію, а от фільми і серіали дивиться вкрай рідко.

Фото з особистого архіву Анастасії Євтушенко
Фото з особистого архіву Анастасії Євтушенко

"Більше всього на карантині не вистачає грошей (сміється). А після його закінчення насамперед зустрінуся з дорогими мені людьми і нарешті побачуся з потенційно коханою людиною", - додала артистка.

Анастасія Євтушенко, фото: Instagram артистки Жіночого Кварталу
Анастасія Євтушенко, фото: Instagram артистки Жіночого Кварталу

Нагадаємо, раніше сексуальна блондинка з "Кварталу 95" Ірина Сопонару поділилася, які знайшла собі заняття на самоізоляції.

А зірка "Жіночого Кварталу" Еліна Мбані розповіла, як менше їсти на карантині.

Також Знай.га повідомляв, як гаряча гімнастка з "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна розважається на карантині.