Як відомо, наразі більша частина українців перебуває на карантині, який спричинений коронавірусом. Так, не обійшов стороною "домашній арешт" і народного артиста Іво Бобула, який заявив в розпал пандемії, що сумує за тими часами, коли міг давати концерти, а особливо за аплодисментами слухачів.

Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

"Доброго ранку! Бережіть себе! Я сумую без вас без ваших оплесків", - коротко написав співак та оприлюднив фото з власного будинку. Водночас віддані фанати підтримали артиста та запевнили, що все буде гаразд.

Скріншот допису

Вже пізніше на радість прихильникам Бобул оприлюднив ще одну світлину, на якій він продемонстрував свій новий імідж, створити який надихнув його саме карантин. "Хочу показати вам свій новий імідж", - написав він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Так, на фото артист відростив собі коротку сиву щетину та своє довге волосся за допомогою гелю "зализав" назад. Щодо самих користувачів соцмережі, то їм такий образ дуже сподобався і вони засипали його сотнями коментарів та лайків.

Скріншот допису

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, як зірки "Кріпосної", "Впіймати Кайдаша" і "Акушерки" готуються до святкування.

Також зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву.

Крім того, повідомлялося, що тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська розповіла, які корисні страви готує на свято.