Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав, дві фотографії дві сторони відносин.

На першому знімку вони з Дашею з'явилися у вельми незвичайний войовничих образах. Микита у світлих штанах і сорочці, він збоку виглядає на наречену з пістолетом в руках, при цьому на його обличчі "поранення". Квіткова також у довгій білій блузці і також зі зброєю, а у неї на вилиці подряпина. А ось на другому знімку парочка мило обіймається з усмішками на обличчях. В підписи до фотографій Добринін написав: "Яка ви пари на карантині 1️ або 2?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію колишнього холостяка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.