Відомий український співак Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує фанатів яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі. І цей раз не став винятком – співак показав цікаве відео, в якому звернувся до українкам і закликав їх відмовитися від дієт.

Виявилося, що Зібров написав нову пісню "ДІВЧИНА XL", яку присвятив пышнотелым українкам. Цією композицією Павло закликає жінок відмовитися від дієт і любити себе такими як є. Про це він говорить у своєму відеозверненні. А у підписі до публікації артист написав: "Ніяких дієт на карантині! Вистачить дієт, вистачить обмежень: їжте, співайте, радійте і любіть себе такими, які ви є! Головний меседж цього проекту: "Любіть себе, будьте собою і радійте кожен день!". Переглянути відео можна за посиланням в описі сторінки. Фанати Зіброва в захваті від його нової пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.