У мережі розкритикували відому українську співачку Ірину Білик за те, що вона не знає рідної мови та допускає банальні помилки у написані свої постів.

Відповідний допис, який не сподобався українцям, артистка оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Так, Білик у власному тексті, де висловила подяку онлайн-школі Зеленського, написала, що вона "була рада приймати участь в проекті". А це в свою чергу і розізлило українців, адже фраза "приймати участь" – неоковирна калька з російської мови, і замість "приймала" варто було написати "брала участь".

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

"Була рада прийняти участь у проекті всеукраїнська школа-онлайн, завдяки якому школярам надається можливість здобувати знання дистанційно! Темою мого уроку, як ви вже зрозуміли по фото був "Кобзар" Т.Г.Шевченка. Велика подяка вчителям, які приймають участь в цьому проекті! Їх професіоналізм та серйозний підхід до кожної теми мене дуже вразив!", - написала вона.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.