Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив забавне селфі, позуючи з крашанками в руках і привітавши українців зі світлим святом Великодня 2020. Так, в кадрі артист приміряв яйця з милими наклейками замість очей , усміхаючись на камеру.

Здоров'я, добра, злагоди та миру всім!..🍷🥚 трепетно підписав кадр Яма

Фолловери залишилися в захваті і почали вітати Влада і його сім'ю у відповідь: "Зі Світлим святом Великодня Вас, Влад, і Вашу родину!!! Найголовніше міцного здоров'я!!!", "Твої очі знову підкорюють всіх, ЩАСЛИВОГО ВЕЛИКОДНЯ🍬🍩💃", "Вам і вашій родині також всього найкращого і світлого!", "🤗Міцного здоров'я, Смачної паски. 🤗", "Ви найкращий", "Веселих свят....".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.