Зірка Ліги сміху Іван Люленов своєрідно привітався з ведучою Лесею Нікітюк і розповів, чим вона пахне на зйомках Хто проти блондинок на Новому каналі.

Люленова називають молдаванським Челентано. Зовнішність, харизма і почуття гумору у нього не гірше, ніж у італійського актора.

"Гарні у неї форми, – зізнався Ваня за лаштунками шоу. – Зоряні таки груди. Леся добре пахне. Мабуть, користується дорогими парфумами. Мені здалося, що там були присутні нотки лаванди. Але, якщо чесно, я не особливо розбираюся в парфумах".

Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу
Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу

Вані влаштували справжнє випробування блондинки на шоу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Прекрасний конкурс, я вважаю. Мені подобаються жіночі груди – посміхнувся Ваня. – Взагалі спокійно ставлюся до такого. Можливо, ще два роки тому не стримався б і щось зробив блондинкам. Знаєте, що саме екстравагантне я колись шукав у жіночому бюстгальтері? Саме груди (сміється). Гаразд, це був жарт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк з ліжка запустила веселий челлендж.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк "поглумилися над маминим шафою.

Також Знай. ua писав, що Ірина Білик надихнула школярів "Кобзарем" Тараса Шевченка.