Зірки в Instagram активно намагаються показати людям, як їм весело на карантині, як добре вони проводять час, як пізнають щось нове і т. д. Однак, мабуть, навіть терпінню найвідоміших людей приходить кінець. Першою, хто поскаржився своїм читачам, стала Вікторія Лопирьова. Вона заявила, що у неї апатія, і немає взагалі ніякого настрою з-за того, що відбувається.

У своєму Instagram вона написала: “Всі намагаються когось чомусь навчити. Це круто, але сьогодні я Give Up”. Лопирьова запитала у фоловерів, як боротися з апатією.

Вона розповіла, що вже прочитала багато книжок, пройшла цікавий марафон, займалася онлайн-тренуваннями, і навіть пригадала, як мити підлоги! Лопирьова заявила, що круто бути эмпатом, який відчуває все і всіх, але не сьогодні.

Користувачі в коментарях відзначали, що вони з великим задоволенням би віддавалися апатії і поганому настрою в Абу-Дабі, де зараз знаходиться Лопирьова. Деякі ж намагалися допомогти, і згадували, як боролися з апатією в рідному для Вікторії Ростові. Способи, правда, дуже на любителя, і чи Instagram-зірка буде боротися з поганим настроєм з допомогою баночки Ягуара або Страйку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кончіта Вурст перетворилася на брутального мачо, як виглядає оновлена зірка Євробачення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українська співачка Анна Седокова, яка перебралася в РФ, представила свій новий хіт "Ні слова про нього" на російській радіостанції. Під час звучання пісні зірка танцювала без бюстгальтера. Відповідне відео вона розмістила в своєму Instagram.