Українська ведуча і співачка Ольга Цибульська любить дивувати шанувальників і постійно оновлює свій Instagram свіжими фотографіями. Цього разу зірка опублікувала фото, на якому вона у дитячому садочку на святі в образі принцеси.

У підписі до компроментуючої фотографії співачка залишила зворушливі слова.

"Скільки років мені на фото? А) 1,8; Б) 2,6; В) 3,1. Цей шифр моя сім'я не може розгадати понад 30 років. "Бицькина бицькина ти мене юбис і цеяваес, бицькина бицькина". Це текст моєї першої пісні. На фото я її написала і не дуже рада. Але хто така «бицькина» і про що цей хіт - досі загадка. Може, ти зрозумієш? Пиши варіанти у коментарі", - написала Цибульська.

Цибульська, фото Іnstagram
Цибульська, фото Іnstagram

"Як Нестор на Вас схожий:)👍", "Так це ж пісня "Цьомаю"))). Початок😘😘", "Дівчина, дівчина,ти мене любиш і цілуєш, дівчина, дівчина", " На фото наверное 2.6👶😉", "Моя любов❤️ солодкі щічки❤️ "- коментують фолловери.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що українська ведуча та співачка Ольга Цибульська показала фотографію зі своєю кицькою. Хоча фактично це кіт Сімба. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Оля Цибульська показала, як радує груди: "Мазати свої перси..."

Також Знай.uа" писав, що Оля Цибульська розлютила фанів безглуздим конкурсом: "Ганьба, вже зовсім немає розуму"