Відома співачка Алла Пугачова, яка нещодавно відзначила 71-річчя, може згадати, як п'ять років тому була в гостях у популярного вечірнього шоу, відомого шоумена Івана Урганта. Під час інтерв'ю Алла Борисівна розповіла багато цікавого про те, чим живе, які в неї концертні плани.

У мережі Instagram шанувальники співачки розмістили ролик на якому можна почути невелику історію про "повагу".

"Куди я не прийду, ну останні 20 років, всі такі тихі, стримані, усе так пристойно. Я йду, на наступний день чую, ось ти пішла, таке почалося", - розповідає Алла.

Варто нагадати нашим читачам, що пародист і чоловік Примадонни російської естради Алли Пугачової Максим Галкін, часто радує фанатів в Instagram фото і відео з їх дітьми. Ліза і Гаррі ростуть дуже привабливими і артистичними. Подібно до зіркових батьків, вони впевнено тримаються перед камерою і ніколи не проти показати себе в кращому світлі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода оголила плоский животик – "Готуюся до виходу".

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак перевершила Аллу Пугачову на її ж дні народженні: "Навіть краще".

Знай.uа писав, Алла Пугачова вразила зовнішнім виглядом у свої 71, виглядає молодше Орбакайте.