Відома американська модель, підприємець і наймолодша в світі мільярдерка Кайлі Дженнер, яка постійно тішить шанувальників гарячими кадрами у відвертих вбраннях, під час карантину вийшла на вулицю босоніж без макіяжу в домашньому вбранні.

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям у фанатських пабліках зірки в мережі Instagram.

Так, на опублікованих кадрах 22-річна знаменитість йде до машини без взуття з пачкою чіпсів у руках. Дженнер сфотографували з зібраними в пучок волоссям в спортивному костюмі бренду Amiri, пофарбованому за технологією тай-дай. Шанувальники не впізнали знаменитість і висміяли її зовнішній вигляд в коментарях.

"Не може бути, що це вона!!", — вигукнув один. "Вона виглядає не так, як на своїх фейкових фотографіях. До того ж виходити на вулицю проти правил — егоїстично", — зауважив другий. "Ось ми і побачили чари макіяжу", — висловився третій. "Голі ноги... фууууу!" — підсумував останній.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча Кайлі Дженнер у вузькому боді змусила фанів фантазувати про неможливе.

Як повідомляв Знай.uа сестрички Дженнер потерлися грудьми в коротких топіках, непристойне фото.

Знай.uа писав, фігуриста Кайлі Дженнер облягла "персики" чорним оксамитом – порушення з першого погляду.