Культовий голлівудський актор Джонні Депп вирішив порадувати своїх шанувальників в період світової пандемії через коронавірус COVID-19 і завів свій особистий аккаунт в Instagram. 56-річний красунчик в різних інтерв'ю не раз відзначав, що категорично проти соціальних мереж, однак явно занудьгува на самоізоляції або ж навпаки, вирішив підбадьорити мільйони фанатів по всьому світу. Менш ніж за тиждень знаменитість обзавівся більше 3,6 мільйонів фоловерами, втім, трапились і непередбачувані казуси в обличчі його російських шанувальників. Люди буквально засмітили коментарями 4 публікації артиста, передаючи йому "привіти" з Росії і виписуючи різні жарти.

"Раді Вас бачити Джек Горобець 🥰😘🥳🥳", "З Сибіру з любов'ю ❤️😍!!!", "Hi Vorobei! Де пляшка Рому!?) Йо-хо-хо", "Джонні ну слава богу, ти прийшов!!! І тепер ти з нами!!! Від душі душевно у душу!!!👍💪😉", "Джонні, ти великий молодець, що відкрив сторінку в інстаграммі. Тепер, мені є чим зайнятися! Я почну писати свою першу книгу на твоїй сторінці, а то у мене ворд не працює. Ти ж не проти, сподіваюся? Хоча, я думаю, що ні, адже ти сам закликав нас зайнятися чимось корисним і творчим!❤️😘 Котик ти наш!🇷🇺🇷🇺🇷🇺", "Всім привіт з півночі Росії. Сидимо на карантині.", "Виберемо Джонні в президенти? Трамп набрид", "Джонні, до тебе звертаються жителі села Опятки Зеленоскотської області Прижського краю. Коли нарешті завезуть корм свиням?! Що за неподобство".

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, , щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп вперше розповів, хто змусив його плакати кожен день

Як повідомляв портал Знай.uа Джонні Депп знову опинився у центрі скандалу.

Також Знай.uа писав, колишні кохані взялися відбілювати ім'я Джонні Деппа