У зв'язку з карантином, в Україні стартував освітній проект “Всеукраїнська школа онлайн”. Діти 5-11 класів навчаються дистанційно, а допомагають їм у цьому зірки та відомі особистості. Наприклад, відома модель і ведуча “Нового Каналу” Алла Костромічова. Ведуча шоу “Топ-модель по-українськи” повернулася за парту і відвідала відразу два уроки.
Костромичову запросили на урок хімії для 8 класу і на урок геометрії для 11 класу. Алла зазначила, що предмети не вибирала, але дуже зраділа, коли дізналася.

Алла Костромічова, фото з архіву моделі
Алла Костромічова, фото з архіву моделі

Вона розповіла, що їй з дитинства добре давалися точні науки, а геометрії в школі і зовсім була улюбленим предметом. Вона з подивом для себе з'ясувала, що ще пам'ятає чимало з шкільної програми, і може вирішувати хімічні рівняння і геометричні задачі.
Також Алла похвалила і вчителів. За її словами, викладачі дуже цікаві. Вона помітила, що вони переживали в ході уроку, адже дуже мало досвіду роботи перед камерою. Однак вона залишилася задоволена тим, як вони пояснили матеріал. Костромічова заявила, що отримала масу задоволення від уроку у “Всеукраїнській школі онлайн” і готова прийти ще.

Нагадаємо, раніше супермодель Алла Костромічова розкрила секрет про таємне одруження з чоловіком-іноземцем.

А експерт реаліті Нового каналу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк розповіла Знай.uа, чим тепер займається вдома і що зробить після закінчення ізоляції. Також вона поділилася назвами улюблених книг.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, Знай.uа писав, що зірка "Перших ластівок" Нового каналу Маша Смолякова виходить заміж.