Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого, за припущенням численних фоловерів знову потрапив в клініку.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. Після щирого зізнання і важкого рішення Оксана вирішила жити колишнім життям і повністю присвячувати себе дітям,, показавши трепетний кадр із молодшою донькою Майєю, однак зізнавшись, що самоізоляція проходить для красуні не так легко, як хотілося б, і зазначивши, що знаходиться "на межі".

У списку бід які обрушилися на мене за останні кілька місяців,карантин займає останнє місце😅з цього приводу навіть страждати не встигаю,сил не вистачає 😂але хочеться мати можливість вільно працювати,гуляти,подорожувати і жити ))) здається вся користь із самоізоляції вже отримана:книги,спілкування з дітьми,прибирання,марафони,тренування, готування ))все зроблено перероблено і дороблено))просто лежати і відпочивати сил вже немає ,це найскладніше для всіх зараз напевно))🤣 всі звичайно бадьоряться в інсті,типу є ще запал на додатковий місяць самоізоляції))але я все))я на грані)))😅а у вас як настрій?))) поділилася емоціями Оксана Самойлова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.