Фіналістка українського вокального шоу "Голос країни" Даша Петрожицька стала гостею шоу "Ніч у барі" і розповіла, з ким їй було комфортно працювати на шоу.

Дівчата в передачі поговорили не лише про особисті, але й про професійні теми. Компанію актрисі і співачці Даші Петрожицькій склали Мішель Андраде і Злата Огнєвіч.

Даша розповіла, як готується до фіналу шоу і про творчу роботу з двома наставниками Тіною Кароль та Даном Баланом. 28-річна співачка зазначила, що зіркові тренери мають зовсім різний підхід до учасників.

Шоу "Ніч у барі. #НаДомашнем", скріншот відео
Шоу "Ніч у барі. #НаДомашнем", скріншот відео

"Дан настільки лаконічний, що щось одне скаже і відразу все стає зрозуміло. Він мені на "Нокаути" сказав рівно одну пропозицію і я відразу все зрозуміла. А ось Тіна вона навпаки, вона мені і Даніелю все розповідала, пояснювала. У нас було завдання не гарно заспівати, а зробити номер", - розповіла Даша.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка зазначила, що Тіна мріяла зробити на шоу з кимось з учасників саме пісню "Подзвони мені, подзвони" і саме вона з Даніелем зважилися втілити в життя задум Кароль.

Петрожицька додала, що вона вважає конкурентами на шоу всіх, тому що всі учасники вокально дуже сильно підковані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балан нарешті познайомив Кароль з мамою, майбутня свекруха" заспівала весільну пісню.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.

Також Знай. ua писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.