Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, гордий батько показав, як вони з сином Гаррі починають ранок з танців і прослуховування музики на старовинній радіолі. Також на ролику видно, що Галкін за час самоізоляції сильно "заріс", відпустивши довге волосся.

Ось так ми з Гаріком в 8:00 ранку зустрічаємо новий день 😊🕺🏻 поділився емоціями Галкін

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю компліментами: "
Ого) король-Лев)", "Ааа классс 🔥😅", "Хлопчаки👌🏻👌🏻❤❤", "макс ви розумник@так цікаво вас дивитися і читати дивлюся синуля в татка", "Прямо раритетна радіола🔥", "Красені 😅", "Максим, Ви тут дуже схожі на Аркадія Укупника😄👍", "Хітові пацани 👏🏼😂👍", "Добрий ранок. Ви класні😍".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.