Зірки шоу-бізнесу та відомі акторки приділяють багато уваги своїй зовнішності. Однак декому це вдається робити краще за інших. Ці жінки доводять, що вік — це лише цифра, яка нічого не означає, оскільки їм вдалося обдурити свій вік та виглядати значно молодшими.

Валерія, 52 роки

Співачка давно веде правильний спосіб життя, регулярно займається йогою і силовими тренуваннями. Валерія не приховує той факт, що активно користується послугами косметологів. Вона вважає, що зберігати молодість шкіри можна дуже довго, не вдаючись до хірургічного втручання.

Валерія, фото: instagram.com/valeriya
Валерія, фото: instagram.com/valeriya

Анжеліка Варум, 50 років

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дивлячись на Анжеліку, майже неможливо повірити, що їй виповнилося п'ятдесят років. Співачка виглядає, як юна дівчина, яка може похвалитися ідеальною фігурою в купальнику. Анжеліка ретельно стежить за останніми модними тенденціями.

Анжеліка Варум, фото: instagram.com/avarum
Анжеліка Варум, фото: instagram.com/avarum

Альона Свиридова, 57 років

З кожним роком артистка стає все красивішою. Вона зізнається, що у всьому "винна" генетика — всі у її сім'ї виглядають молодо. Але співачка не приховує, що для підтримання форми їй доводиться обмежувати себе в їжі і багато займатися спортом.

Олена Свиридова, фото: instagram.com/alenasviridova
Олена Свиридова, фото: instagram.com/alenasviridova

Надія Бабкіна, 70 років

Популярна виконавиця народних пісень не приховує, що активно користується досягненнями сучасної косметології та пластичної хірургії. Та й фотошопом не гребує. Проте недавнє фото Бабкіної у мережі викликало вельми неоднозначну реакцію: публіка насилу впізнала співачку у цій дамі з неприродно гладким обличчям.

Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina
Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina

Любов Успенська, 66 років

Виконавиця шансону також ретельно редагує свої фотографії, перш ніж вони з'являються в її Інстаграмі. Однак через надмірну обробку неприродно гладка шкіра Успенської часто стає приводом для жартів. Підписники артистки жартують, що навряд чи косметична маска здатна так омолодити 65-річну співачку.

Любов Успенська, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official
Любов Успенська, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Алла Пугачова, 71 рік

Примадонні шоу-бізнесу Аллі Пугачовій виповнився 71 рік. Однак Алла Борисівна виглядає на 20 років молодше, що не може не захоплювати шанувальників і колег знаменитості. Алла Пугачова приділяє своїй зовнішності чимало уваги. Примадонна схудла на 20 кг, а разом з ними позбулася як мінімум десятка років. Пугачова зовсім не соромиться свого віку, а тому сміливо викладає в Мережу фотографії без макіяжу.

Алла Пугачова, фото: instagram.com/alla_orfey
Алла Пугачова, фото: instagram.com/alla_orfey

Софія Ротару, 72 роки

Співачка вже давно не виглядає на свій вік. Подейкують, що легенда радянської естради не раз лягала під ніж пластичного хірурга, але хоч би що там було виглядає Ротару просто чудово. Софія Ротару захоплює шанувальників життєлюбством, оптимізмом і бездоганним зовнішнім виглядом.

Софія Ротару, фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Софія Ротару, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Ірина Аллегрова, 68 років

Ірині Аллегровій 68 років, однак таке враження, що за останні 20 років співачка не змінилася взагалі! Цілком ймовірно, що секрет її молодості у пластиці та ін'єкціях. А можливо справа у щільному макіяжі та об'ємному укладанні. У будь-якому разі виглядає Аллегрова набагато молодше своїх років.

Ірина Алегрова, фото: instagram.com/irinaallegrovaofficial
Ірина Алегрова, фото: instagram.com/irinaallegrovaofficial

Лайма Вайкуле, 66 років

Лайма Вайкуле у свої 66 років виглядає не старше 45. Як їй це вдається ніхто точно й не скаже. Якщо співачка і робила пластику, то втручання було дуже акуратним та "природним". А може справа в грамотному догляді і здоровому способі життя?

Лайма Вайкуле, фото: instagram.com/laima_vaikule_officia
Лайма Вайкуле, фото: instagram.com/laima_vaikule_officia

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мажор виявився тираном? Дружина "здала з потрохами" відомого актора. Актор Павло Прилучний виявився домашнім тираном, дружина зірки заявила про насилля

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода зробила сюрприз Пугачовій – "Найкраще, що можна...". Світлана Лобода привітала Примадонну з 71-м днем народження

Також "Знай.ua" писав, що Софія Ротару після довгого мовчання стривожила своїм виглядом - "Така сумна...". Шанувальники стурбовані зовнішнім виглядом Софії Ротару