Українська співачка Sonya Kay, яка також є племінницею зіркової Софії Ротару, розповіла у відвертому інтерв'ю про подробиці свого життя. Не оминула вона і період свого навчання за кордоном, розповіла романтичні історії про свого чоловіка-хокеїста та навіть розкрила деякі дуже інтимні подробиці свого життя.

Інтерв'ю зі співачкою підготував жіночий журнал Clutch.

Цікаво, що перед тим як розпочати кар'єру в шоу-бізнесі, Соня встигла повчитися за кордоном. Однак до того, як почати вивчати дизайн в Англії, вона провела досить суворі роки у шотландському коледжі. Схоже, навчальний заклад мав релігійний ухил чи був заснований при монастирі.

"У самому коледжі були суворі правила. Дівчатка і хлопчики жили в різних будинках, до яких не можна було підходити ближче ніж на 300 метрів. Кожну неділю ми ходили в церкву. Форма була до підлоги, сережки носити не дозволяли. Також під забороною були лак для нігтів, будь-які зачіски. Так що від Шотландії у мене залишилися неприємні спогади", - розповіла Sonya Kay.

Зараз співачка полишила дизайн і каже, що для неї джерелом доходу стала музика.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Sonya Kay, фото Instagram
Sonya Kay, фото Instagram

Sonya Kay одружена з хокеїстом, але поки продовжує приховувати його ім'я. Уваги заслуговує епізод, коли той покликав її до вівтаря.

"Це було дуже по-домашньому. Я повинна була їхати до батьків, а він запропонував поїхати разом зі мною. Для мами і тата це було несподівано, коли я сказала, що приїду не одна. Раніше я не знайомила з ними своїх колишніх хлопців. Природно, по приїзду ми всі зібралися за вечерею. Папа наповнив келихи. І тут я бачу, що мій молодий чоловік починає червоніти. З нього все тече, прям ллється. Я злякалася. Раптом йому стало погано? І тут він каже: "Лідія Михайлівна і Сергій Борисович, я хочу вам сказати, що дуже люблю вашу дочку!" Потім стає на одне коліно і дістає кільце. А тепер зазначу, що на той момент у мене були зламані обидві руки. Пальці опухли, перетворилися на сосиски. Ми з працею наділи кільце", - каже співачка.

Журналістці вдалося й випитати особливо приватні деталі життя музикантки. Так, на сцені їй характерний дуже відвертий образ, тому інтерв'юерці стало цікаво, чи таку ж поведінку Соня демонструє в ліжку. Однак, особливої відвертості тут дочекатися не вдалося.

"Ой, мені дуже ніяково говорити на такі теми", - зізналася племінниця Ротару. "За закритими дверима я буваю різна. Все залежить від мого настрою, а настрій буває різним", - заявила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Племінниця Ротару Sonya Kay вразила фото лише в трусиках, дуже відверто: "Ух, яка!".

Як повідомляв портал Знай.ua, Sonya Kay перекрила вулиці в Києві, вибрик хуліганки зловила камера: "Обожнюю робити це...".

Також Знай.ua писав, що Юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.