Американський актор, який відомий за головними ролями у фільмах "Винні зірки" та "На драйві", Енсел Елгорт придумав унікальний спосіб у боротьбі з пандемією коронавірусу в світі. Відтак, він зробив вкрай відверте фото, за допомогою якого і заманював фанатів на сайт збору коштів, передбачених для допомоги людей, потерпівши від Covid-19

Відповідний "оманливий" знімок він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Так, на фото, яке зроблене в душі, він прикриває інтимне місце рукою. Водночас він повідомив свої фанатів, що ціле фото знаходиться за посиланням в "шапці" профілю.

Фото-наживка

В результаті шанувальники переходили за посиланням в надії отримати більше "цікавих" фотографій актора, однак переходили на сайт OnlyFans - сторінку збору коштів для організації Brooklyn for Life, яка допомагає продуктами людям, які працюють на передовій під час пандемії коронавірусу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І варто зауважити, що хитрий план Елгорта спрацював - Brooklyn for Life вже назбирала та пожертвували понад 200 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.