Нещодавно Регіна Тодоренко в жартівливій формі назвала себе “розлучницею”. Вона зазначила, що багато пар, які взяли участь в її шоу, незабаром подавали на розлучення. Черговою “жертвою розлучниці” стала пара Джигана і Оксани Самойлової. Про ситуацію висловилися вже багато в зірковому світі, в тому числі і чоловік Регіни Влад Топалов.

Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/
Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/


Товалов впевнений, що в розлученні завжди винні дві сторони. Джиган і Оксана Самойлова прожили разом 10 років, і мають чотирьох спільних дітей. Тепер вони готуються до розлучення і мають намір ділити опіку над дітьми. Топалов сказав, що не йому судити зіркову пару, адже йому вистачає власної історії з наркотиками. Топалов заявив, що він останній, хто має право щось говорити про цю ситуацію після власних гріхів.

Влад Топалов, кадр з кліпу
Влад Топалов, кадр з кліпу


Однак Топалов сказав, що деякі зірки часто використовують розлучення на власне благо. “Люблять у нас жаліти скривджених жінок”, зауважив Влад. Регіна ж шокована тим, що Оксана довго терпіла знущання від Джигана. Тодоренко вважає, що люди шукають одне в одному те, чого не вистачає їм самим, і лише тоді можлива гармонія. “Але якщо вибух відбувається 10 років, потрібно питати у себе – навіщо потрібно було все це терпіти”, зазначила Регіна.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.