Анна Седокова в інтерв'ю реперу Kyivstoner розповіла про свій досвід плотських утіх втрьох. Раніше вона уникала будь-яких відповідей на подібні питання, вважаючи це приватній таємницею свого життя. Однак у цьому інтерв'ю вона вирішила бути максимально відвертою. Зірка розповіла, що це сталося ще під час її участь у групі “ВІА-ГРА”.

Сєдокова розповіла, що вона пішла на це не з великої любові, а заради звичайної цікавості. Захотілося спробувати щось нове в ліжку, і це був простий експеримент. Причому вона розповіла, що це було у неї кілька разів. Седокова стверджує, що у неї ніколи не було сексу з двома чоловіками, вона вважає це неправильним. Зате у неї був досвід з двома жінками.

Однак Сєдокова вважає, що це було невдало. Вона вважає, що проблема сексу втрьох в тому, що не встигаєш і туди і туди. “Я, як справжня відмінниця, повинна впоратися скрізь”, заявила Седокова. Зрозуміло, імена своїх партнерок вона розкривати не стала. Зараз зірка живе з баскетболістом Янісом Тиммой і воліє уникати експериментів в ліжку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфи буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.