Соціальні мережі шоковані появою двійника Ольги Бузової. Причому вийшла майже ідеальна копія. Якийсь користувач під ніком “Небузова” заявив, що витратив величезні гроші на пластичні операції, аби бути схожим на зірку. Користувачі навіть не сумнівалися в тому, що це дівчина. Яким же було здивування і шок соціальних мереж, коли з'ясувалося, що під ніком “Небузова” ховався… Хлопець!

Щоб підтвердити це, на сторінці “Небузова” в Instagram опубліковано цікаве відео “копії зірки”. І на ньому можна розглянути “цікаві подробиці” двійника. Небузова заявляє, що планує змінитися ще сильніше. Вже зараз проведено операції по зміні зв'язок і видалення кадика, тому найближчим часом голос також буде схожий на Бузову.


Тим не менш, не всі користувачі повірили, що це дійсно чоловік. В коментарях люди стверджують, що Небузова просто засунула собі в труси, і взагалі видно, що вона жінка. Інші ж люди впевнені, що скандаліст говорить правду, і він справді чоловік. І обидві сторони ставлять один одному один і той же кумедний питання: “Ви взагалі трансів бачили?”.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.