Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився з шанувальниками думками про найінтимніше. Він пояснив, чим секс нагадує спільну вечерю.

Цікавий пост кулинал опублікував у своєму Instagram-акаунті.

"Їжа та секс. В обох випадках працюють одні й ті самі правила: чим розкутіше ти поводишся – тим тобі приємніше. І в їжі, і в сексі важливі чуттєвість та увага до деталей. Контраст у відчуттях. Як вершковий соус з пекучим перцем.

Сумісна вечеря – це акт кохання. Ви разом готуєте. Разом їсте. Краще дізнаєтеся характер та смаки один одного. На кухні правда оголюється. Хто домінує, коли готує. Хто може йти на поступки. Яка модель стосунків: взаємодія чи суперництво. Хто обманює, щоб справити враження. Задоволення реальне чи це лише імітація? Свобода дій чи скутість. "Я не їм після шостої" чи торт о дванадцятій ночі без виделок. Просто руками, злизуючи крем з пальців. Який норов: борщ з горілкою чи севіче з вином. Нудне підпорядкування шаблонам чи пошук нового.

Їжа, як і секс, зближує. У вас з'являється можливість відчути партнера. Духовно, емоційно та фізично. І якщо вам не сподобалося їсти з людиною за одним столом, то йти до ліжка вже не має сенсу. Пам'ятайте: і їжа, і секс повинні приносити задоволення. Інакше, навіщо тоді це все? Цьом", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Клопотенко з "МастерШеф" знайшов корисне заняття дітям на карантині.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв.

Також портал Знай.uа писав, Настя Каменських видала, що їсть на сніданок, обід та вечерю.