Відомий український тревел-шоу мандрівник Дмитро Комаров заявив, що дуже сумує за своєю "жахливою" роботу і вже якнайшвидше хоче знову подорожувати у різні країни.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що наразі у зв'язку зі смертельним коронавірусом, який бушує у всьому світі, майже усі країни закрили власні кордони та не відкриють найближчим часом. Відтак, український телеведучий, який веде популярне тревел-шоу "Світ навиворіт", заявив, що сумує за власною роботою.

Дмитро Комаров, фото: пресслужба "1+1"
Дмитро Комаров, фото: пресслужба "1+1"

"Як же хочеться швидше зібрати 2-3 сотні кілограмів багажу і мчати куди-небудь на край землі, знімати нові програми, жити в джунглях або горах, щоб кусали комарі, було нестерпно жарко або холодно, вставати в 4 ранку, лаятися, говорити "Ненавиджу свою роботу", яку насправді обожнюю", - написав він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.