Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. А нещодавно дев'ятирічна красуня-донька Сара, про життя якої було відомо не так багато, завела свій аккаунт і за невелику кількість часу набрала майже 9 тисяч фоловерів. Так, дівчинка показала, як проводить час на самоізоляції через коронавірус COVID-19, виставивши кілька селфі в різних образах. Варто відзначити, що Сара проживає зі зірковою мамою і Костянтином Меладзе.

Фолловери засипали юну красуню компліментами: "Сонечко😍❤️❤️❤️", "Все більше схожа на маму стаєш)) але по-своєму яскрава і та, що запам'ятовується 👍", "Пухнастик😊", "Ось це зачіска🔥💯👌!", "я дико перепрошую, може я щось скажу не так. АЛЕ ОФІГЄТЬ ЯК У БРЕЖНЄВОЇ СПРАЦЮВАВ КСЕРОКС, ТИ НУ ПРОСТО КОПІЯ ВІРИ😲😲😲😲", "Ідеальна😍❤️", "Краса😍🦄". Варто також відзначити, що маля любить експериментувати не тільки з вбраннями і стилем, але і з макіяжем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.