Донька популярної української співачки та акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, дівчина зробила селфі в дзеркалі разом з двоюрідною сестрою Лізою, яка приїхала погостювати до сім'ї на їх еко-дачу під Києвом. Маша і її родичка позували в масивних толстовках-оверсайз і спортивних штанях, доповнивши вбрання аксесуарами у вигляді підвісок.

Головні лісові самки , хпхппх пожартувала Полякова-молодша

Фолловери не пройшли повз: "Красиво😍😍😍😍", "Моя зайка 😘❤️", "машаааааааа😍😍😍", "😍😍😍😍МАШААААА😍😍😍", "Krasotki 😍😍😍", "Якаааа😍 вах ✨💕😍", "Маша як завжди 😍😍😍", "Красиві🔥🔥💖", "ВИ СУПЕР!!!❤️😍😍😍", "Гарно", "Зірочки😻", "Уууааууу✨💘", "Бомбезні дівчатка❤️❤️❤️❤️❤️", "Хахах, красиві😂❤️".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.