Як відомо, російська балерина Анастасія Волочкова давно славиться своїми неповторними шпагатами. Однак, не тільки вона може показати майстер-клас з розтяжки. Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала чудовий шпагат у своєму виконанні. Відповідний знімок розмістили на сторінці групи "_95kvartal__" в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Кравець відображена в спортзалі на тренажері, на якому продемонструвала свій шпагат. Також на ній надіто спортивний костюм, а її обличчя не "забруднено" косметикою.

"Шпагат у виконанні неперевершенної Олени❤Фото:@lennykravets - "Одна нога тут, інша - десь там" - так я розумію тепер слово "розтяжка" 🤪. Тренажери для стретчинга #gyrotonic в @graces_studio_vversalskaya - моє відкриття року, а він тільки почався! Ой, що буде !! Скоро-скоро поперечний! Чи не дуже?))) P.S. тим часом нас з вами вже ❤😍💋16.1К💋😍❤ Ще пишіть хто вміє сідати на шпагат!?" - підписали кадр.

Олена Кравець, скріншот Instagram

У свою чергу фанати оцінили розтяжку Олени Кравець і завалили компліментами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Так тримати!", "Крутяха", "Очманіти", "Красуня!!!", "Супер!", "Супер,розумничка,струнка,чи то ще буде", "Оленка – спортсменка", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець показала фанатам свого підрослого сина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець розповіла, чому вона пішла з "Ліги сміху".

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець вирішила зайнятися собою і привести фігуру в відмінний стан.