Студія "Квартал 95" у новому випуску Чисто News висміяли повернення екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі в українську політику. Актори, а заодно і друзі президента Володимира Зеленського іронічно прокоментували можливе рішення українського лідера.

"Тобто на цьому тижні воскрес не тільки Ісус, але ще і Саакашвілі", — прокоментував останні новини ведучий Степан Казанін. Відео опубліковане на Youtube-каналі проекту.

Ведуча Ірина Сопонару підтримала колегу і додала, що президент Володимир Зеленський вчинив мудро, запросивши Саакашвілі в уряд, оскільки в складні часи народ вимагає хліба і видовищ.

"А видовища – це хліб Михайла Саакашвілі", — зазначила артистка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Згадали у випуску і про гучний скандал між грузинським політиком і головою МВС Арсеном Аваковим, який кинув в опонента склянку з водою.

"Я навіть відчуваю, як у Арсена Авакова після цієї новини почав свербіти склянку", — додав Казанін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, двійник Зеленського, байкер-Янукович і Кошовий звернулися до українок віршами

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль пристрасно поцілувала Кошового з "Кварталу 95"

Також Знай.ua писав, Настя Каменських поділилася забавним влогом, показавши, як проводить карантинні будні