У неділю, 26 квітня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартував суперфінал десятого сезону шоу "Голос країни". Тіна Кароль, MONATIK, Дан Балан та сімейний "підряд" Потап-Каменських змагались у своїх наставницьких даних. Для всієї України 10 сезон пройшов під гаслом "Найпристрасніший". Це неодноразово підтверджувалось як запеклими боями учасників, так і бразильскими настроями між Даном Баланом та Тіною Кароль.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з відео
Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з відео

Вся Україна, затамувавши подих, чекала на грандіозний суперфінал, який в умовах карантину змінив формат. Глядачів у студії "Голосу країни" не було.

Організатори прийняли рішення зробити суперфінал благодійним - всі отримані кошти від голосування і продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше устаткування, якого зараз так не вистачає для захисту здоров'я лікарів.

Зіркові тренери Голосу країни 10
Зіркові тренери Голосу країни 10

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За перемогу в фіналі шоу боролись 20 учасників з 4 команд, а от до другого етапу потрапили - Роман Сасанчин з команди Тіни, Єрлан Баібазаров з команди ПТП та NK, підопічний MONATIK Сергій Асафатов та учасниця комадни Дана Балана Індіра Едільбаєва.

Індіра Едільбаєва, фото 1+1
Індіра Едільбаєва, фото 1+1

Єрлан Баібазаров, фото 1+1
Єрлан Баібазаров, фото 1+1

Сергій Асафатов, фото 1+1
Сергій Асафатов, фото 1+1

Роман Сасанчин, фото 1+1
Роман Сасанчин, фото 1+1

Боротьба була спекотною, як і весь 10 сезон шоу, а от перемогу в ній здобув Роман Сасанчин з команди Тіни. В подарунок він отримав квартиру в Києві.

Роман Сасанчин, скріншот з відео
Роман Сасанчин, скріншот з відео

Щиро вітаємо команду красуні Кароль з таким талановитим переможцем, який однозначно прославлятиме школу "Голосу країни", та й усю Україну.

Нагадаємо, раніше ведучі Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни".

Також читайте, чим закінчилися побачення з Максом на шоу "Холостяк" за 24 квітня.