Російський співак Олег Газманов демонструє досить непоганий вигляд і фізичну форму попри свій 68-річний вік. Однак користувачі соцмереж справедливо не поспішають замилуватися зіркою естради через його активну прокремлівську позицію.

Добірку фотографій з напівоголеним Газмановим опублікував Instagram-акаунт "Папарацци не дремлют", який спеціалізується на новинах зі світу шоу-бізнесу.

На знімках співак відпочиває на пляжі або прогулюється у садку. Складок жирової тканини в нього спостерігається не так і багато, а м'язи знаходяться в хорошій формі. Однак слід зазначити, що шкіра Газманова все ж не уникла слідів старіння і є досить дряблою.

У коментарях під дописом користувачі доволі жорстко пройшлися по особистості Газманова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не в шахті ж працював, бовтався все життя як г*вно", - пише один з користувачів соцмережі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"А ще він рекламував московський океанаріум з використанням рідкісних морських тварин дельфінів і косаток, що сказати тв.. юка", - йдеться в іншому коментарі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"А що йому б погано виглядати? нализує як може, а натомість отримує хороші умови для життя...справжній патріот і герой🤦♂️🤦♂️🤦♂️", - жорстко висловлюється ще один користувач.

"Газманов забрав собі всі яскраві дні, а нам залишив відтінки сірої х**ні!", - особливо іронічно зазначив коментатор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Престарілий Газманов сходив на шоу і не зрозумів куди потрапив, але про всяк випадок подякував.

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов здивував фанатів новим іміджем: офіцери вже не ті.

Також Знай.ua писав, Стирчить арматура: Газманов потрапив у жахливу ДТП.