Близький друг популярної виконавиці Надії Бабкіної, яка зараз перебуває у медичному закладі, звернувся до шанувальників зірки. Концертний директор Сергій Горох закликав фанатів молитися за здоров'я співачки.

Напередодні концертний директор Сергій Горох повідомив шанувальникам Надії Бабкіної радісну новину. Артистку нарешті вивели зі стану штучної коми і вона вже може розмовляти. Бабкіна вже навіть здзвонилася зі своїм сином Данилом.

Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina
Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina

Проте близький друг співачки вважає, що поки рано вітати її з одужанням. За його словами, лікарі ще не стабілізували стан артистки. "Вони чекають, як поведеться ослаблений організм. У ці дні може статися всяке: як в одну, так і в іншу сторону", – заявив чоловік.

Сергій Горох закликав прихильників Надії Бабкіної молитися за її здоров'я: "Масова молитва творить чудеса". Він додав, що хвороба обов'язково позначиться на творчій діяльності зірки. Їй доведеться пройти тривалу реабілітацію перед тим, як знову вийти на сцену.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina
Надія Бабкіна, фото: instagram.com/ngbabkina

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією. Бабкіна перед комою "пом'янула" розбитого інсультом Моїсеєва

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кадишева розповіла про бійку з Бабкіною на сцені - "Вмазала пару разів цій фарбованій баяном по писку".

Також "Знай.ua" писав, що співачку Надію Бабкіну вивели зі штучної коми. Артистка після виходу з коми запитала, де вона знаходиться і попросила смаженої картоплі.