Лоліта прекрасно усвідомлює, що в неї репутація не цукор і часто ЗМІ пишуть про неї не дуже приємні матеріали, тому постійно про це попереджає свою дочку. Саме тому, говорила співачка, дочка не сидить постійно в інтернеті і все одно пишається своєю знаменитою мамою, як і будь-яка дитина.

Зараз вони проводять час порізно - дочка залишилася в Києві з бабусею, куди повернулася з Варшавського університету, де вона навчається на другому курсі. Сама співачка зізналася, що дочка тяжко переживає розлуку і деколи навіть плаче.

Але нещодавно дочки Лоліти довелося плакати від горя і розчарування. Вона увійшла в кімнату, як раз, коли йшов збірний концерт з нагоди дня народження Алли Пугачової. 22-річна стундентка побачила, що на ньому немає її матері і гірко розридалася: "Немає матусі на цьому концерті". І через кілька секунд на заході з'явилася Лоліта.

Як розповіла співачка на одному з телеканалів, радості дочки не було меж. Лоліта зазначила, що розуміє - у дочки стався емоційний сплеск під час карантину. Але в той же час розуміє, що не можна допустити поклоніння дитини перед знаменитою матір'ю. Тому, в результаті, 22-річну Єву ще чекає дуже серйозна розмова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лоліта зазначає, що вона не випинає доньку, як роблять багато її колег. Співачка вважає, що у неї повинна виробитися своя нервова система.

Нагадаємо, Знай писав, що Лоліта і Бузова "відірвалися" під хіт Потапа, дивні танці обурили українців: "Жах".

Також Знай повідомляв, що скандальна співачка Лоліта Мілявська вирішила здивувати своїх фанатів і навіть запустила іронічний флешмоб. Відповідне відео вона розмістила в Instagram.

Співачка від себе вирішила презентувати сусідам половину торта, відкриту пляшку горілки і багет. В кінці відео Лоліта побажала, щоб сусідам від її продуктів було добре, а всім іншим гарного настрою.