Знаменита прима-балерина, народна артистка України Катерина Кухар зізналася, що хоч карантин - вдалий час, щоб зупинитися, переглянути своє життя і озирнутися назад, вона не любить ворушити минуле.

Зірка розповіла Знай.uа про найбільш приємні спогади, які, безумовно, часом змушують задуматися про ті чи інші вчинки. Виявляється, Катя могла стати сеньорою, якщо б переїхала жити в Іспанію.

Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official

"Я люблю згадувати приємні моменти з життя. Мій мозок так влаштований, що я швидко забуваю все погане і пам'ятаю тільки позитивні та радісні хвилини мого життя. З цієї причини зберігаю і ціную старі фотографії, це частина моєї історії, у них навіть є певне місце в моїй квартирі", - поділилася прима-балерина.

Артистка зазначила, що одного разу розглядала можливість переїзду в Іспанію, але відмовилася від пропозиції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Іноді я ставлю собі питання: "А що б було, якщо б я зробила так? Або прийняла б цю пропозицію? Чи поїхала б жити в Іспанію? Чи поїхала б працювати в Іспанію?". Від цієї країни у мене було кілька серйозних пропозицій на ПММ. Я люблю цю країну, відчуваю її ментальність. Мені підходить спосіб життя, світогляд людей, які живуть в Іспанії. Хто знає, що б було…?" - задумалася Кухар.

Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, фото: Instagram/ekaterinakukhar_official

Крім того, Катя зізналася, що вона така людина, яка завжди аналізує свої "глобальні" вчинки.

"Завжди перебуваю в пошуку, в трансформації, завжди чомусь вчуся. Всі люди, яких я зустрічаю, якими захоплююся і які в чомусь мене перевершують, я намагаюся у них вчитися", - запевнила зірка.

Зараз Катя разом з чоловіком і дітьми перебуває на самоізоляції. За її словами, вона прагне захистити сина і доньку від гаджетів, а більше часу приділяти домашнім спільним іграм.

Раніше українська прима-балерина і улюблениця публіки Катерина Кухар під час вимушеного відпочинку на карантині вирішила поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

Також Знай.ua публікував текстову трансляцію суперфіналу шоу Голос країни 10 - як вибирали переможця ювілейного сезону.

Крім того, Ірина Білик знялася для документальної драми про свою кар'єру та особисте життя "Ірина Білик 5.0", зізнавшись, через що їй довелося пройти.