Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка останнім часом всіляко привертає до себе увагу, активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та роликами.

Так, цього разу знаменитість "начхала" на карантинні заборони та запросила до власного помешкання відомого стиліста, який допомагав останній з її волоссям, створюючи нову зачіску. На оприлюдненій світлині видно, що перукарю все ж вдалося підібрати відповідну "шевелюру", а також пофарбувати її в білий.

Скріншот допису

Окрім цього, на Instagram-сторінці самого стиліста можна побачити і ролик створення нової зачіски. Щоправда, користувачам він не дуже сподобався, і вони почали нарікати на те, що знаменитість не дотримується карантину:

"Ви не чули про самоізоляцію? На якій підставі ви вийшли з дому і не дотримуєтесь дистанції?", "Схоже, що для цієї мадам закон не писаний. Вона може і в гості до дитини поїхати і в спортзал сходити і стиліста додому запросити! А інші як лохи на самоізоляції сидять! Карантин? Вірус? Штраф? Ні, не чули! Ви про що? Я ж ВОЛОЧКОВА! Мені можна все! Так виходить?", "Я хотіла до Вас прийти, але як побачила що Ви стригли Волочкову, я передумала вже приходити…".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їх шпагату позаздрить Волочкова - Лобода, Никитюк, Кароль та інші українські зірки з неймовірною розтяжкою.

Як повідомляв Знай.uа зірка "95 Кварталу" Кравець показала, як розважається з власним сином на ізоляції, кумедне фото.

Знай.uа писав, Світлана Лобода змусить танцювати і плакати всіх – "Сиджу і думаю".