Без основної роботи багато артистів перейшли в активне користування соціальними мережами: деякі вчаться робити відео для TikTok, але більша частина знімає нескінченну кількість прямих ефірів. Враховуючи, що ефір зірки може подивитися до 100 тисяч осіб, а топових - і мільйони, то це непоганий заробіток в умовах карантину. Чим багато хто і користується, в тому числі, залучаючи до ефірів інших знаменитостей, що тільки збільшує охоплення аудиторії.

Знай.uа вирішив розповісти, що ж роблять зірки онлайн? Хтось просто розмовляє зі своїми підписниками, відповідаючи на питання, які пишуть в коментарях, скаржиться на життя або, навпаки, розповідає про свої пригоди. Але це ж не так весело, так? Блогерка та ексведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва, вона ж agentgirl, вирішила йти далі і влаштовувати баттли з найбожевільнішими завданнями. Недавній її ефір з Тіматі шокував не тільки крейзі-витівками, але і переглядами - 560 тисяч осіб дивилися в моменті, а весь ефір - рекордні 1,5 млн! Навіть західні зірки не можуть похвалитися таким охопленням. Настя і Тіматі заздалегідь продумали всі завдання, далі - перевірка на слабо. Під час цього ефіру зірки різали улюблені речі, крокували щуроловками, заливали в рот гострий соус, їли на швидкість бургери, грали з ножем, підпалювали руку і навіть проколювали губу шприцом наскрізь (видовище не для людей зі слабкими нервами).

Не будемо стверджувати, хто за ким підглядає, але подібні прямі ефіри стали частіше з'являтися і в українських селебрітіс. Тут немає рівних Олі Полякової.

"Королева ночі" практично не вилазить з Instagram: готує, займається спортом і, звичайно ж, знімає прямі ефіри, на які кличе своїх колег з шоу-бізнесу. Так, гру "Правда чи дія" з нею вже зіграли Філіп Кіркоров, Маша Єфросиніна, Аня Сєдокова, Даша Астаф'єва та багато інших.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У понеділок, 27 квітня, зірка вийшла у прямий ефір з Леді Ле - Лесею Нікітюк, яка проводить карантин у Хмельницькому у батьків. Під келишок білого Оля випитала у Лесі багато чого цікавого.

Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк
Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк

Леся також задавала провокаційні питання співачці. Паралельно вони виконували різні завдання. Сміятися артистки не переставали. А дивилися їхні душевні виливи в момент понад 15 тисяч осіб.

Леся підколола Олю тим, що вона забрала у свій танцювальний колектив Макса Єжова, з яким Нікітюк у парі брала участь у "Танцях з зірками".

"Займаючись сексом з чоловіком, чи представляла ти Макса?" - запитала у Олі Леся. На що та відразу ж відреагувала: "Звичайно, ні!" (Вадик, до речі, навіть один раз промайнув під час ефіру, тобто чоловік Олі).

Леся зізналася, що вона листувалася з Єжовим, і він щось таке їй розповів, навіть відео надіслав. Інтрига!

Оля не залишилася осторонь і в лоб запитала: "А у вас було, Леся?" (Натяк на секс, звичайно ж).

"Нічого не було", - відмахнулася телеведуча. Ех!

Під час цього ефіру було багато жартів саме на інтимні теми, причому дами не соромилися говорити відверто і щиро.

Леся похвалила скромність старшої дочки Полякової Маші, але все ж задала питання, а кого з дівчаток Оля любить більше. Оля зізналася, що молодшу, Алісу.

"Я переживала дуже сильно! Поки не зустріла дружину Михайла Ясинського. У неї така ж ситуація", - прокоментувала Полякова. Оля, звичайно ж, любить і Машу, але до Аліси у неї більш трепетні почуття.

Але найцікавіше почалося, коли Леся дала завдання Олі "накачати" губи за допомогою пилососа або пляшки.

Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк
Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк

"Ти добре всасуй!" - порадила Нікітюк. Леся навіть показала майстер-клас, як це робиться.

Також Оля запитала у Лесі, чи заздрить вона комусь і чи хоче заміж. І тут полетів камінь в город Сергія Притули. "Чи на своєму місці він?" - задумалася Леся. А ось на тему особистого життя Нікітюк "зістрибувала" майстерно. Ймовірно, Леся самотня і розповідати особливо нічого.

Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк
Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк

Під кінець бесіди зірки розговорилися про свій перший поцілунок. У Полякової це сталося в 13 років, а у Нікітюк - в 16.

"Як згадається, так здригнеться, - поділилася історією Оля. - Ми набухались з пакету вина, я проригалась в кущах, а потім, коли проригалась і встала, він мене поцілував". Після чого зірка передала привіт цьому "везунчику", якого звати Дімка.

І в фіналі Оля взяла мандарину, Леся - помідор, щоб показати, як цілуватися взасос.

Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк
Колаж: прямий ефір Полякової і Нікітюк

Завіса!

Вже вранці, 28-го, Оля вийшла в прямий ефір зі своїм фітнес-тренером Сергієм Шереметою і ділилася універсальними вправами для домашнього спорту.

Колаж: прямий ефір Олі Полякової
Колаж: прямий ефір Олі Полякової

Віка Смеюха з гурту "НеАнгели" карантин проводить у батьків в Харкові. Вона теж практикує прямі ефіри з підписниками.

Зірка розповідає, як прокидається вранці, які книги читає і що робить вечорами. Компанію їй складають мама і племінниця Ліза. Після карантину Віка планує приступити до запису нових пісень, хореографії, підбору костюмів.

Колаж: прямий ефір Вікторії з НеАнгелів
Колаж: прямий ефір Вікторії з НеАнгелів

Світлана Лобода у понеділок, 27 квітня, на прогулянці також вийшла в прямий ефір. Без косметики, у повсякденному одязі.

Колаж: прямий ефір LOBODA
Колаж: прямий ефір LOBODA

Вона розповіла, що живе зараз в селі і гуляє в лісі. Приєднувала до ефіру своїх підписників. Судячи з прохолодної погодиі, зірка десь у Підмосков'ї.

"Накопичую матеріал, щоб записати новий альбом. 1 травня новий сингл - вірю в його успіх", - поділилася зірка.

Співачка і ментор Оля Горбачова вирішила в прямому ефірі провести марафон "Сила сексуальності" з Анею Вільберг. Дами розповідали, як проявляти сексуальність через голос за допомогою тембру.

"А-а-а-а-а-а", - розспівувалися вони. Цікава вправа!

Колаж: прямий ефір Олі Горбачової
Колаж: прямий ефір Олі Горбачової

Співачка Джеррі Хейл (Jerry Heil) вийшла в прямий ефір, щоб просто заспівати. Ймовірно, вона дуже сумує за концертами! Вона сама акомпанувала собі на синтезаторі.

Колаж: прямий ефір Джеррі Хейл
Колаж: прямий ефір Джеррі Хейл

У виконанні Джеррі прозвучала одна з найкращих пісень Адель "Someone Like You". Єдине, виглядала Джеррі не дуже охайно. Для такого "виходу у світ", тобто в прямий ефір, волосся на голові краще б помити і розчесати.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк поділилася романтичними весняними кадрами, засвітивши струнку фігуру.

А улюблениця Потапа Мішель Андраде підкорила гарячими танцями не гірше Насті Каменських.