Для більшості українців карантин став можливістю приділити час сім’ї, саморозвитку та повноцінному відпочинку. Ведучий Improv Live Show на Новому каналі Євгеній Кошовий каже, що під час самоізоляції вони разом із дружиною та дітьми захопилися настільними іграми. За його словами, це одне з найкращих занять, яке розтягується на цілий вечір та відволікає від заборони виходити з дому.

– У перші дні карантину я накупив багато настільних ігор, – розповідає Євген. – І ми всією сім’єю потрохи їх опановували. Найбільше нам усім подобається «Дженга». Там потрібно будувати башту за допомогою дерев’яних брусків, а потім виймати деталі з нижніх «поверхів» і викладати їх зверху. «Дженга» дуже універсальна, підходить для дітей будь-якого віку. Цікаво грати і молодшій Серафимі, і старшій Варі.

На час карантину школярі продовжують навчатись дистанційно. Тож окрім ігор, 12-річна донька Євгена щодня виконує домашні завдання.

– Варя навчається, як і всі діти України, онлайн, – розповідає чоловік Новому каналу.– Поки що моєї допомоги не просить, каже, що справляється сама. Я їй довіряю. Та вона ж розуміє: якщо виявиться, що «сачкує», буде гірше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ведучий зізнається, що їхня сім’я раніше не проводила вдома стільки часу.

– Ми насолоджуємось одне одним, – каже Євген. – І щодня знаходимо позитивні моменти. Сьогодні дивитимемося шоу «Хто проти блондинок?» з моєю участю. Буде весело! Тож і ви вмикайте Новий канал о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" показала рідкісне фото з чоловіком і дітьми.

Як повідомляв Знай.uа "Квартал 95" розкритикував політику Зеленського - "На цьому тижні воскрес не тільки Ісус, але ще і Саакашвілі".