Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, які разом з дружиною сиділи в тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому з'явився в цікавому образі.

Як видно, перед камерою Олексій з'явився в будинку, він стоїть біля каміна з цікавою коробкою в руках. На ньому прості сірі джинси і біла футболка з принтом, поверх якої він накинув строкатий піджак. Потап з серйозним обличчям і крізь модні окуляри дивиться в кадр. А ось коробочка в його руках привернула багато уваги – річ у тому, що на ній зображена пляшка з написом "кокаїн". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації та запитуючи про те, що у нього в руках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.