Абьюз і насильство на самоізоляції під час карантину, на жаль, тільки збільшилися. Домашнє насильство по всьому світу і без коронавіруса було гострою проблемою. Тепер же сім'ї проводять ще більше часу наодинці один з одним і у жертв часто немає можливості піти від своїх кривдників.

Так, в Китаї, де вже епідемія йде на спад і знімають карантин, в рази збільшилася кількість розлучень. Не стали винятком і знаменитості, які не змогли впоратися з гнітючою обстановкою в світі.

Репер Джиган і його дружина Оксана Самойлова зараз знаходяться в стані розлучення. Артист за цей час забив стрілку Гуфу, якого назвав найостаннішими словами, потрапив у психіатричну лікарню, встиг випустити трек і помиритися з Гуфом на стриме. Оксана розповіла про численні зради і зрадах репера.

Скандали і сварки також були в родині Павла Прилучного і Агати Муценієце. Жінка несподівано записала відео з телефону своєї мами. Вона була перелякана, заплакала і звинуватила чоловіка в тому, що він почав пити і навіть побив її, став неадекватним і вигнав з дому з дітьми в розпал епідемії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На карантині скандали виникли і у Марата Башарова з колишньою дружиною. Він звинуватив жінку в тому, що вона вдарила його. Перелякана жінка кликала свого дитяти і звинувачувала Башарова в тому, що він випив поруч з дитиною і вів себе неадекватно.

найгучніший скандал трапився з телеведучою Регіною Тодоренко, яка звинуватила жертв насильства в тому, що вони самі хочуть бути жертвами. Тепер у неї забрали премію жінка року і відмовляються від співпраці великі бренди.

Пропорційно до збільшення випадків домашнього насильства зросли продажі алкоголю. Само собою, не всі, хто випиває, піднімає руку на своїх рідних. Проте така тенденція є, коли причиною сварок і скандалів з рукоприкладством стає безробіття разом з алкоголем.

Людям стає складно в умовах карантину і вони вихлюпують свій негатив на рідних. По всьому світу психологи почали фіксувати поводження з новим видом розлади психіки у людей – карантинної депресією.

Люди скаржаться на стан апатії, параної і навіть клаустрофобії. Також вони помічають у себе часті зміни настрою, а часом і безпричинний плач.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, звільненому заступнику мера Києва Слончаку за напад на копа загрожує 5 років.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові жорстоко познущалися над сиротою.

Також Знай. ua писав, що Комаровський втрутився в історію з Тодоренко та домашнім насильством.