Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка вийшла в прямий ефір зі своєю хорошою подругою, телеведучою Лесею Нікітюк, зігравши з красунею в "Правда чи дія" і поговоривши по душам.

Дівчата розмовляли про кумедні випадки з минулого, комплекси з приводу високого зросту, провокації, моменти, за які їм дуже соромно, а Леся навіть зізналася, що у неї є бойфренд, адже зазвичай приховує особисте життя за сімома замками. Також красуні вражали понад 100 тис. глядачів прямого ефіру зухвалими витівками, пристрасно цілуючись з помідорами і намагаючись збільшити губи за допомогою "народних" методів, таких як пляшка і пилосос.

[quote author="поділилася емоціями Полякова"]«ПРАВДА ЧИ ДІЯ» з Лесею Нікітюк 🔞

Фолловери залишилися в захваті: "Люблю Олю за відкритість", "Дівчата , насміялася до сліз 😂😂 Ви такі класні і прості 😍", "Класні,талановиті,цікаві;нехай Вам щастить у житті💖", "Дівчата дякую вам за гарний настрій, в такий не простий час🌼❤️", "було круто!ви молодці!", "Гоооспооди😂 це був угар😂❤️😂😂😂😂🔥".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.