Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого, за припущенням численних фоловерів знову потрапив в клініку.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. 27 квітня Оксана та їх молодша донька Майя відсвяткували дні народження, на яких, до речі, був присутній і батько. Поки невідомо, чи проживає виконавець з сім'єю, або просто приїжджав погостювати. Свято видалося просто грандіозним, незважаючи на самоізоляцію, а сама Самойлова написала трепетний пост в честь свого 32-річчя.

Мені 32))🎂звичайно, сьогодні все по іншому)але я хочу сказати що я проживаю прекрасне життя))зараз я на порозі нового етапу ,нових відкриттів,вражень та емоцій)я приймаю і дякую за все що зі мною сталося❤️я отримую свої уроки і відпускаю своє минуле з найбільшою вдячністю за щастя і любов, які у мене були ❤️ вперше за довгий час я не знаю, що чекає мене попереду ,але я впевнена що все обов'язково буде добре і я знову буду найщасливішою)))з днем народження мене і хай далі цей рік дарує всім нам тільки радість )🥂 поділилася емоціями Самойлова

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.