Відомий російський шоумент під час шоу "Вечірній Ургант" для рубрики "безпечна відстань" зателефонував до української співачки, солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої і її чоловіка Володимира Дантеса. Веселі Дантеси-Дорофеєві кумедно розповіли, як проводять час на карантині.

Дантес коротко повідав, що весна в Україні набирає обертів, і якщо довго стояти біля вікна, можна спалити щоки.

Також Дантес розповів, як відпрацьовує на Наді... прийоми і експерименти, щоб не зіпсувати стосунки у замкненому просторі.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Скільки разів ви посварились за час ізоляції"? - поцікавився Іван Ургант.

"За майже півтора місяці карантину ми посварились один раз, але це було вимушено. Це ненормально стільки часу... Сварка була із серії - чому ти не поклала тарілку в посудомийку?! І вона на це не відреагувала, тому сварки не вийшло", - сказав Дантес.

Урагнт пожартував, що такими темпами можна розгубити навики нормальної людської інтелігентної сварки. Але Дантес і на це знайшов, що сказати. Мовляв заходив на сварку декілька разів - і пропонував Наді поїхати до мами на ізоляцію, і пропонував салатиквід зайвої ваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.