Відомий індійський актор Ірфан Кхан помер у середу, 29 квітня, у віці 53 років в одній з клінік Мумбая, куди був госпіталізований за день до смерті. Про це пише ВВС.

Два роки тому у актора діагностували інфекцію товстої кишки, яка викликала онкологічне захворювання. Відомо, що знаменитість помер через три дні після загибелі своєї матері Саїди Бегум.

Кхан народився в 1967 році в Індії. Його акторська кар'єра почалася зі зйомок в індійських телесеріалах. У 1988 році він зіграв одну з ролей у культовому індійському фільмі "Бомбей".

Ірфан Кхан, фото Getty Images
Ірфан Кхан, фото Getty Images

Після участі в зйомках британської кінокартини "Воїн" про Кхана заговорили як про талановитого актора світового рівня. Тріумфальним моментом в його кінокар'єрі стали зйомки в британському фільмі "Мільйонер з нетрів" у 2008 році. У 2012 році Кхан зіграв доктора Раджита Ратха в кінокартині Marvel "Новий Людина-павук".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від коронавірусу помер актор Зоряних війн Ендрю Джек.

Як повідомляв портал Знай.uа, помічник Фредді Мерк'юрі видав передсмертне бажання лідера Queen.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний актор з "Рембо" і "Гладіатора", найвідоміші ролі Брайана Деннехі.