Телеведуча "Нового Каналу" Леся Нікітюк вже спробувала себе у вокальному амплуа. Вона вже встигла записати саундтрек “Ями” до програми про подорожі “LeМаршрутка”, причому ця пісня вже розійшлася по всій мережі. На тлі успіху Никитюк планує розвивати свій успіх. Зокрема, вона замислюється про можливий спільний трек з Антоном Савлєповим і групою “Агонь”.
У середу, 28 квітня, Леся Нікітюк взяла участь у шоу Нового Каналу “Суперінтуіція” разом з Антоном Савлєповим. Він – один з найталановитіших виконавців сучасної української естради, і збирає тисячі чоловік. Вона – самопроголошена королева ламінату, яка вміє робити шоу! Це була ідеальна пара на сцені.
Леся розповіла, що Савлепов – дуже нестандартна людина в гуморі і мисленні. Їй дуже сподобалося працювати з ним в кадрі, з його особливим, нетрадиційним гумором. Никитюк назвала його українським Джаредом Лето. На запитання, чи хотіла б вона записати з ним спільний трек, Леся відповіла, що це могла б вийти по-справжньому вогняна композиція.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.